Slovenská kapustnica

oco - fotkaoco, 17. augusta 2010
4
porcie
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
1 ks
1 PL
2 ks
2 ks
150 g
100 g
1 KL
50 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Cibuľu pokrájame a podusíme na masti,pridáme červenú papriku a nadrobno pokrájanú kapustu a zalejeme 1,25 l vody.

  2. 2

    Do tejto zmesi vložíme údené mäso,klobásu,bobkový list,cesnak,korenie a varíme pokiaľ mäso nezmäkne.Potom mäso a klobásku pokrájame vložíme späť,polievku zahustíme zátrepkou.

  3. 3

    Podľa chuti pridáme do taniera kyslú smotanu.Dobrú chuť

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia