Študentský vegánsky obed

varpusta - fotkavarpusta, 17. novembra 2011

Zdravá, rýchla a chutná improvizácia.

2
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

4 ks
1 k
1 ks
6 ks
1
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Na oliváči si jemne osmažíme cibuľku a cesnak spolu so štipoku sezamových a slnečnicových semiačok.

  2. 2

    Pridáme pokrájané šampiňóny, jemne posypeme vegetou, zmiešame a necháme smažiť, kým šampiňóny trochu nepustia šťavu. Tie potom povyberáme do misky/taniera a necháme zatiaľ tak.

  3. 3

    Do rovnakej panvice nasypeme zvyšné suroviny - pokrájanú cukinu, papriku a paradajky cherry, takisto jemne posypané vegetou a bazalkou. Zmiešame a necháme chvíľu smažiť.

  4. 4

    Pridáme odložené šampiňóny, všetko zmiešame a necháme aspoň 10 minút dusiť pod pokrievkou na miernom plameni. Hotové jedlo chutí výborne s celozrnným pečivom.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia