Foto: 2010
V roku 1861 Elena Molokhovetsova vymyslela tento recept ktory neskor obehol cely svet. Kazda krajina si pridala trosku svojho ... Po revolucii v Zobraziť celý popis V roku 1861 Elena Molokhovetsova vymyslela tento recept ktory neskor obehol cely svet. Kazda krajina si pridala trosku svojho ... Po revolucii v 1917 vela rusov emigrovalo do ciny a tu je ich verzia tohto receptu.
Od Tanye Zoueva a Jenifer Ereemeva
Classic Beef Stroganoff
Around the World with Beef Stroganoff
Tu je originalny Stroganoff:
Hovädzie Stroganoff
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hovadziu svieckovu nakrajame na vacsie slize okorenime osolime a na rastlinnom rozpalenom oleji rychlo opecieme ( na etapy aby sa nam nezacala dusit )
-
2
Cibulu nakrajame na drobno orestujeme na oleji, pridame na platky nakrajame hriby a podusime do polomakka.Podlejeme vyvarom pridame 2 lyzice kvalitnej sojovej omacky ( ja som pouzil Tamari) a dodusime do makka.
- 3
Pridame sladku smotanu - izbovej teploty a lyzicu dve skrobu rozmiesaneho vo vode ja som pouzil arrow root ( netreba varit ). Pridame oprazene rezance a prehrejeme. Vmiesame na drobno nasekanu koriandrovu vnat - podla chute a servirujeme s ryzou
- 3
Diskusia k receptu