Foto: alicka80
Tento recept vymyslel môj manžel a vždy to chutí trochu inak, keďže môj manžel si nikdy recept nezapisuje a nikdy si nepamätá, ako to Zobraziť celý popisTento recept vymyslel môj manžel a vždy to chutí trochu inak, keďže môj manžel si nikdy recept nezapisuje a nikdy si nepamätá, ako to robil predtým. V každom prípade sú vždy skvelé.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
200 g mrazené |
|
1 ks (menšia) |
|
2 plátky obyčajné |
|
kvapka |
|
štipka |
|
2 strúčiky |
|
podľa chuti |
|
na ozdobu |
|
|
|
jemne posekaná |
|
Postup
-
1
Na panvičke rozpustíme maslo s kvapkou olivového oleja. Pridáme roztlačený cesnak a krátko orestujeme. Pridáme mrazené krevety, osolíme ich podľa chuti a popražíme ich cca 5 minút.
- 2
Potom pridáme šťavu z jednej limetky, bylinky podľa chuti, alebo podľa toho čo doma máte a celé to varíme cca 3 minúty. Necháme šťavu zredukovať. Podávané s chlebom(pečivom). HOTOVO. :-)
- 3
Na ozdobu taniera použil okrem kečupu mäkký syr Fellada a čerstvo zomleté korenie 4 farieb
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu