Foto: veronika1206
Tieto placky sú super spôsob ako zúžitkovať zbytky, ktoré nájdete v chladničke, pretože do nich môžete dať čokoľvek podľa vlastnej chuti a sú výborné Zobraziť celý popisTieto placky sú super spôsob ako zúžitkovať zbytky, ktoré nájdete v chladničke, pretože do nich môžete dať čokoľvek podľa vlastnej chuti a sú výborné a naviac aj zdravé a vegetariánske.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do nádoby som si naliala horúcu vodu a rozpustila v nej pól kocky hovädzieho bujónu. Keď bol bujón rozpustený, nasypala som tam sójové kocky a nudličky a nechala odstáť 10 minút. Do nádoby s mliekom som nakrájala rožok a nechala odstáť.
-
2
Nakrájala som si cibuľu a sójové párky na malé kúsky a opražila ich na sójovom oleji.
-
3
Po 10 minútach som sójové kocky scedila a vymačkala z nich prebytočnú vodu a pokrájala ich na malé kúsky
-
4
K sójovému mäsu so pridala uvarenú ryžu, cibuľu so sójovými párkami, 2 vajcia, rožok namočený v mlieku, sójovú smotanu, červenú papriku, soľ, mleté čierne korenie, majorán, korenie na guláš, trošku múky a nechala odstáť.
-
5
Na panvicu som si dala trošku sójového oleja a opekala na ňom túto zmes, ktorú som vytvarovala so malých placiek.
-
6
Hotové placky som podávala so zeleninovým šalátom a varenými zemiakmi a bolo to veľmi chutné. Dobrú chuť prajem :))))
Diskusia k receptu