Rýchla cuketová polievka zo „zvyškov“

hladna - bez fotkyhladna, 10. októbra 2015
Rýchla cuketová polievka zo „zvyškov“
Foto: hladna

Rýchla cuketová polievka z malého množstva surovín, ktorá má veľmi príjemnú a lahodnú chuť.

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1/2 ks
2 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Na olivovom oleji som podusila cibuľku, pridala na kocky pokrájané paradajky, zemiaky a cuketu a zaliala trochou vody a olivovej vody. Keď zelenina zmäkla, rozmixovala som polievku, pridala trochu mlieka, kari korenia a cesnaku. Polievku som nesolila, voda z olív bohate stačila a mlieko tú výraznú chuť vyvážilo.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia