Foto: 2010
Aj ked je ma meno ruska nema s ruskom nic spolocne je vymyslena v amerike v roku 1910, a je jej viacej druhov je Zobraziť celý popisAj ked je ma meno ruska nema s ruskom nic spolocne je vymyslena v amerike v roku 1910, a je jej viacej druhov je to v podstate taka pikantna tatarka s chrenom a chilli . Toto je varianta z Tingerman deli.
Suroviny
3/4 salky |
|
2 lyzice |
|
2-3 lyzice |
|
2 lyzice nasekaná na jemno |
|
1 lyzicka |
|
1 lyzicka najemno postrúhaný |
|
1-2 na jemno nakrajana |
|
1/2 lyzicky |
|
1 lyzicka |
|
2 lyzice |
|
|
|
|
Postup
-
1
Zmiesame majonezu , kyslu smotanu , chilli omacku, kecup trosku worcesterskej na drobno nasekanych uhoriek a chrenu, petrzlenovu vnat a cibulu najlepsie salotku , a vsetko ochutime citronova stava , sol , korenie pripadne spetku cukru. Zneje to ako cudesny vyplod ale vyskusajte.
-
2
Pouziva sa ako dressing do klasiky ako Reuben sandwich a tak isto je vyborna k vyprazanemu karfiolu.
V piatok ma ponukla dcerka na obed s vyprazanym karfiolom /bolo ho neurekom, ved len na obalovanie pouzila 6 vajec/, varenymi zemiackami, uhorkovym salatom a s tatarkou z obchodu. Mohli mat Tvoju omacku...
ako dressing na salaty ;-)
Vies ,ze tu su dressingy velmi popularne ...tradicne .Postupne sa dostanu aj na slovensky trh....Kraft ich produkuje vela (french,blue cheese,ranch ,russian,thousand islands.......)