Praženica s tuniakom

asa5 - bez fotkyasa5, 31. mája 2012
Praženica s tuniakom
Foto: asa5

Rýchlé, jednoduché a chutné. :)

1-2
porcia
10-15 minút
príprava

Suroviny

3
2-3




Postup

  1. 1

    Pokrájame si šalát a pripravíme na tanier.

  2. 2

    Necháme rozohriať oheň, pripravíme praženicu a pridáme prelisovaný cesnak. Každý môže podľa chuti, ja som dala 2 a nie je tam veľmi výrazne cítiť. Ja som nesolila, mne to tam nechýbalo, ale samozrejme podľa chuti si každý môže ochutiť ešte.

  3. 3

    Keď je praženica hotová, dáme na tanier a na panvici krátko ohrejeme tuniaka. (ja používam aj vo vlastnej štave, ale teraz som použila v paradajkovom pretlaku, oboje je dobré podľa mňa) Nakoniec postrúhame údeným syrom a môžeme podávať. :)

Diskusia k receptu

martinis
Robím podobne, akurát najprv opečiem tuniaka na oleji z konzervy a následne zalejem vajíčkami :)
asa5
@martinis hej, aj tak som už skúšala, ale to si myslím, že je lepšie s tuniakom v tej vlastnej šťave, lebo teraz som to veľmi nechcela s tým pretlakom premiešať :)
sailero
dobry napad= mam velmi rada ryby. pri mojej nesikovnosti mi skoncila kosticka- zapichnuta v hrdle a lekarka mi ju pomohla vybrat von. tuto bezpecnu verziu urcite vyskusam. dakujem




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia