POZRITE PROSIM 1. RIADOK V SUROVINACH. ADMIN Hubovo-zeleninová fašírka
Zhotovila som z potravín, čo som mala doma v chladničke. Velmy výdatná , dobrá a rychla Faširka.
12
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
60 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
1/2 kg |
|
10 ks |
|
20 dkg |
|
1/2 |
|
1/2 ks alebo podľa chuti |
|
1 ks |
|
450 ml |
|
podľa potreby |
|
1 PL |
|
2 strúčiky |
|
5-8 dkg |
|
1 čl |
|
1/2 čl |
|
1/2 čl |
|
podľa chuti |
|
|
Postup
-
1
Vajíčká uvaríme, cibulu a cestnak, narežeme na malé kocky, speníme na oleji, papriku kockujeme ako aj varené vajička. Slaninku kockujeme speníme , pridáme k hmote , všetky itegredience, a pomiešame. Vymastíme hlbší pleh a uložíme do pekáča. Pečieme 200% trube. Je to mńamka.
Diskusia k receptu