Foto: kucharronald
12
porcií
porcií
60-70 minút
príprava
príprava
50-60 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Mäso umyjeme a nakrájame na plátky. Z 1 kg mäsa spravíme cca 12 plátkov. Mäso tĺčikom rozklepeme. Osolíme, podľa chuti okoreníme a obalíme v dvojobale (strúhanka a vajce).
-
2
Osolíme, podľa chuti okoreníme.
-
3
Zatiaľ si nakrájame na väčšie kruhy cibuľu a dáme do pekáča.
-
4
Mäso obalíme v dvojobale. Najprv obalíme v strúhanke.
-
5
Potom vo vajci.
-
6
Na rozohriatom oleji opečieme rezne.
-
7
Upečieme ich do zlata.
-
8
Upečené pridávame do pekáča s cibuľou.
-
9
Poukladáme ich, a polejeme s výpekom, zakryjeme alobalom a dáme do rúry na 220 stupňov na cca 50-60 minút. Mäso vyberieme vtedy, keď je zmäknuté.
-
10
Podávame s ryžou. Dobrú chuť.
Diskusia k receptu