Pečená krkovička s paprikovo-cviklovým krémom

tomastomas - bez fotkytomastomas, 12. januára 2014

Bravčovú krkovičku si umyjeme osušíme nakrájame a naložíme do pácu na 12 hodín. Potom z každej strany s prudka opečieme a dáme na pekáč Zobraziť celý popisBravčovú krkovičku si umyjeme osušíme nakrájame a naložíme do pácu na 12 hodín. Potom z každej strany s prudka opečieme a dáme na pekáč a pečieme 15 minút na 160 stupňov. Na krém potrebujeme umytú nakrájanú papriku cibulu cesnak pretlak vývar a cesnak, zjemníme maslom. Vo výpeku kde sa opekalo mäso popražíme cibuľu papriku cesnak a pretlak, pridáme cviklu zalejeme vývarom a varime kým sa nezredukuje , rozmixuje dochutíme a máme navarené. Postup a servírovanie je aj vo videu. Recept je z hlavy

4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
na 160 °C

Suroviny

1 kg
2 ks
200 g
5 strúčikov
2 ks
2 dcl
500 ml
50 g
400 ml
20 g
5 g
5 g
10 ml
10 ml




Postup

  1. 1

    najprv si umyjeme maso ,nakrájame a napácujeme do pácu z oleja ,sojovej omáčky, worchestru, soli, cierneho korenia, stavy z pomaranču, mletej papriky, horčice

  2. 2

    masko si opečieme a dame na plech a dame piect do rury.

  3. 3

    pripravíme si vo výpeku krém z cibule papriky cvikle pretlaku a vývaru .

Diskusia k receptu

tomastomas
Ja nerozumiem, kod som tam vlozil a video nikde,,,ale daj si do youtube pecena krkovicka s paprikovo cviklovym kremom a najde ti to, ahoj




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia