Foto: eraserhead
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cukinu si nakrájame na tenké pláty a dáme do zmesy oleja, nasekaného cesnaku a soli na chvíľu marinovať Krevetu zbavíme hlavy, časti panciera - necháme iba poslednú časť s chvostíkom, vytiahneme aj tmavé črievko (ja som mal veľké krevety, ak máte malé môžete ponechať aj hlavy). Takto pripravené ich dáme marinovať k cukine. Cukinu dáme grilovať na panvicu, približne 5 minút z každej strany (v závislosti od hrúbky).
-
2
Asi 4 minúty pred ukončením pridáme na panvicu aj krevety a tieto upravujeme 1-2 z každej strany (v závislosti od veľkosti).
-
3
Na tanier uložíme cukinu a potom krevety.
Diskusia k receptu