Zeleninová polievka
Zeleninová polievka

Krémová lečová polievka

Dušan a Katarína Kováčovci
majitelia Lokál Bistra v Dudinciach, 22. novembra 2021
Krémová lečová polievka
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

1 pohár
1 väčšia
2 PL (alebo olej)
100 ml
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Na bravčovej masti opražíme nakrájanú cibuľu. Keď je opražená, pridáme lečo, soľ, cukor a necháme povariť.

  2. 2

    Polievku rozmixujeme ponorným mixérom a pridáme smotanu. Ešte raz necháme prevrieť a prípadne dochutíme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia