Kovbojská fazuľka

romanetta - fotkaromanetta, 21. februára 2012
Kovbojská fazuľka
Foto: romanetta
6
porcií
30 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
2 ks
2 ks
5 strúčikov
2 konzervy
1 ks




Postup

  1. 1

    Vopred namočenú fazuľu si dáme variť spolu s koreninami.

    Kovbojská fazuľka - obrázok 1
  2. 2

    V druhom hrnci si popražíme cibuľu s klobásou a cesnakom.

    Kovbojská fazuľka - obrázok 2
  3. 3

    Ak máme fazuľu uvarenú, a je v nej veľa vody, tak ju odlejeme a trocha necháme na šťavu, pridáme paradajkové pretlaky a popraženú klobásku s cibuľkou. Pridáme postrúhaný zemiak na zahustenie. Necháme ešte chvíľku povariť, dochutíme, prípadne můžme pridať chilli. Podávame s čerstvým chlebíkom. Dobrú chuť!!!

Diskusia k receptu

afataga
tak toto je ta fazula co si varili cowboyi vo filmoch? :-) vyzera to dobre, ak clovek zozenie dobru klobasu
afataga
teraz ma napadlo - ved ja som kedysi take robievala, sklerotik :-) ale z bielej fazule, skor sa uvari, tak dakujem za pripomenutie
romanetta
Fazuľka může byť aká chcete, je to fakt fantastické jedlo.
Můj priateľ sa toho nevie dojesť. :)
evanaaa
Je to dobré aj z červenej konz. fazule, aapoň rýchlejšie, v poslednú dobu nemám dobrú skúsenosť s namočenou fazuľou, stále je tvrdá ( aj z kuchty).




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia