Kolieska s kyslou kapustou

diabambulka - fotkadiabambulka, 19. septembra 2012

Slovenská klasika nikdy nesklame :-)))

15 minút
na 200 °C

Suroviny

Cesto :
300 g
1 čajová lyžička
20 g
175 ml
75 ml
Plnka :
140 g
140 g
1 ks
1 PL
300 g
3 PL
Ďalšie suroviny :
1 ks




Postup

  1. 1

    Cesto : Do misky dáme múku, štipku soli, olej, cukor, rozdrvíme droždie, olej a vodu. Zamiesime cesto a necháme na teplom mieste odpočívať.

  2. 2

    Vykysnuté cesto rozvaľkáme a potrieme bielym jogurtom, posypeme nastrúhaným syrom a na kocky nakrájanou slaninkou. Na masti orestujeme cibuľu, kyslú kapustu a kečup. Touto zmesou posypeme naše prichystané cesto a zrolujeme do tvaru rolády. Potrieme rozšľahaným vajíčkom a posypeme celou rascou a nakrájame na kolieska. Poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 200 °C 15 minút.

  3. 3

    Dobrúúú chuť :-)))

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia