Foto: diabambulka
Slovenská klasika nikdy nesklame :-)))
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
Cesto : | |
300 g |
|
|
|
1 čajová lyžička |
|
20 g |
|
175 ml |
|
75 ml |
|
Plnka : | |
140 g |
|
140 g |
|
1 ks |
|
1 PL |
|
300 g |
|
3 PL |
|
Ďalšie suroviny : | |
1 ks |
|
|
|
|
Postup
-
1
Cesto : Do misky dáme múku, štipku soli, olej, cukor, rozdrvíme droždie, olej a vodu. Zamiesime cesto a necháme na teplom mieste odpočívať.
- 2
Vykysnuté cesto rozvaľkáme a potrieme bielym jogurtom, posypeme nastrúhaným syrom a na kocky nakrájanou slaninkou. Na masti orestujeme cibuľu, kyslú kapustu a kečup. Touto zmesou posypeme naše prichystané cesto a zrolujeme do tvaru rolády. Potrieme rozšľahaným vajíčkom a posypeme celou rascou a nakrájame na kolieska. Poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 200 °C 15 minút.
- 3
Dobrúúú chuť :-)))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu