koláč - Dludinovej tajomstvo

dluda - bez fotkydluda, 24. októbra 2010

.Kapustu, a kel nakrájame na drobno. Cibuľu si tiež nakrájame na drobno. Vo väčšom hrnci si roztopíme olej na ktorom popržíme cibuľku do sklovita, Zobraziť celý popis.Kapustu, a kel nakrájame na drobno. Cibuľu si tiež nakrájame na drobno. Vo väčšom hrnci si roztopíme olej na ktorom popržíme cibuľku do sklovita, prídame nakrájaný kel, kapustu, čiene korenie, rascu, soľ a dusíme do mäkka. Potom si uvaríme cestoviny najlepšie sú extra široké. Primeraný plech si vytrieme olejom a do necho vylejeme udusenú kapust s uduseným kelom spojenú s uverenými cestovinami. Hotové polejeme rozšlahanými vajcami a posypeme syrom. Dáme zapiecť na pol hodiny.

Suroviny





Postup

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia