Foto: amilka2
Dnes som mala chuť na niečo ľahké a zeleninové, tak som si vymyslela takúto zaujímavú kombináciu, bola som milo prekvapená, aké to bolo výborné, Zobraziť celý popisDnes som mala chuť na niečo ľahké a zeleninové, tak som si vymyslela takúto zaujímavú kombináciu, bola som milo prekvapená, aké to bolo výborné, odporúčam aj pri diéte... málo kalorické.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvarila som karfiol v slanej vode do mäkka.
- 2
Na oleji som jemne orestovala cibiľu pokrajanú na malé kocky, pridala papriku nakrajanu na malé kocky, zaliala šťavou, pridala všetky suroviny, zahustila škrobom rozmiešaným v troške vody. Dochutiť môžte aj podľa seba, ale zazvor dá tomu šmrnc. Ja som použila miesto šťavy domáci kečup z paradajok,cibule,cvikle,jablk a rôznych pochutín, takže to bolo huste a nebolo treba toľko škrobu.
- 3
Celé to bolo mierne sladkokyslé a pikantné, pridala som aj čili. Kupované omáčky so zložením..voda, škrob, soľ, cukor.. a nejaka zelenina...sa tomuto nevyrovnajú.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu