Kapustové palacinky s údeným mäsom

ketrink3 - bez fotkyketrink3, 6. októbra 2009

Od malička sú mojím najobľúbenejším jedlom palacinky. Keď sa prejeme tých sladkých, vystriedajú ich slané.V tomto období som stavila na kapustové.

4
porcie
45 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
2 ks
2 dl
100 g
200 g




Postup

  1. 1

    Očistenú kapustu pokrájame nadrobno a podusíme na malom množstve osolenej vody. Mäkkú kapustu scedíme a necháme dobre odkvapkať.

  2. 2

    Vajcia rozšľaháme s mliekom, soľou, čiernym korením, pridáme kapustu a na oleji opečieme palacinky.

  3. 3

    Naplníme ich nadrobno pokrájaným údeným mäsom, zrolujeme a podávame. Vhodnou prílohou sú opekané zemiaky. Zapiť je ich vhodné dobrým vínom. Prajem dobrú chuť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia