Kyslá kapusta s mäsovými guľkami

oco - fotkaoco, 17. júna 2010
4
porcie
30 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

700 g
300 g
200 g
2 ks
1 ks
2 ks
2 PL




Postup

  1. 1

    Na oleji smažíme nadrobno pokrájanú cibuľu,pridáme vodou prepláchnuté krúpky,podlejeme vodou,posolíme a uvaríme.

  2. 2

    Pokrájanú cibuľu speníme na oleji,pridáme troch rasce,korenie,kapustu,podlejeme a pridáme nastrúhany zemiak.

  3. 3

    Do vychladnutých krúpov pridáme mleté bravčové mäso,vajcia,korenie,vegetu,majoránku.Spracujeme guľky obalíme v strúhanke a pridáme do vriacej kapusty.Varíme 30 minút,keď je jedlo skoro hotové pridáme paradajkový pretlaka ešte chvíľku povaríme.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia