Kuracia pečienka v anglickej slanine

braxi - fotkabraxi, 28. decembra 2009
Kuracia pečienka v anglickej slanine
Foto: braxi

Podávam to ako predjedlo, alebo len tak k vínku. Je to jednoduchý, ale výborný recept...

10 minút
príprava
15 minút
na 200 °C

Suroviny

bal 1
20 dkg




Postup

  1. 1

    plátky anglickej slaninky na tenko pokrájanej rozložíme na dosku a potrieme horčicou poukladáme na ňu kuraciu pečienku /šikovné kúsky asi ako malíček/ trošku pokoreníme a zmotáme do zvitkov uložíme na malý plech, alebo pizzovú formu, trošku polejeme olejom a dáme piecť o chvíľu sa bude šíriť úžasná vôňa po celom dome... dobrú chuť vám prajem

Diskusia k receptu

1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
esi
Tento recept poznám. Je vynikajúúúúci. Vrele odporúčam. Ja to robím bez horčice a korenia, len tak a je fantastický.

braxi
Esi...aj dnes na Silvestra je to jedno s ponúkaných dobrôt. Zajtra varím šošovicovú na kyslo....aby boli peniažky!!! a živanskú, už je to pripravené, len zajtra po prebdenej noci dáme do trúby a pečieme. Prajem krásny večer... cmuk
alena45
pečienka u nás ide - hoci vravia, že nie je zdravá, lebo je to čistička odpadu v tele tých hormonálnych kureniec, ale robím ju len tak na cibuľke alebo vyprážanú. Toto som ešte nepočula a nevidela, ale určite vyskúšam.
A to, v čom to pláva, to je všetko tuk ? Môjtybože! Ale aj tak vyskúšam, veď aj slaninku milujeme.
bambulka51
Tak toto sú recepty,ktoré mi hrozne chutia ale môj pán doktor by sa nepotešil...
braxi
Namáčať chlebík v tej nezdravej vypečenej masti z angl.slaninky, to je dobrota !
janaja
Vyzerá to úžasne, tá slaninka tomu pasuje. Rýchle a dobré, tak to teda určite urobím.
uhorka
Ďakujem za recept dnes to idem skúsiť ale v remoske je to prekrásne
braxi
Uhorka...budeš mať fajn pochúťku...