Ježe z mäsa a rýže

oco - fotkaoco, 28. júla 2010
4
porcie
15 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
100 g
120 g
1 ks
1 ks
1 ks
150 ml
150 ml
200 ml
trochu




Postup

  1. 1

    Do misy k mletému mäsu pridáme prebranú,ryžu vajce,korenie, soľ,citrónovú kôru,rozdrvený hrebíček,nahrubo nastrúhanú cibuľu,všetko dobre spracujeme a formujeme malé bochníčky.

  2. 2

    Vo veľkej panvici čo sa dá zakryť,rozohrejeme olej,bochníky opečieme s oboch strán,aby sa zatiahli.Podlievame postupne vývarom ,vínom a nakoniec kyslou smotánkou.Dusíme asi 45 minút.Podávame poliate šťavou.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia