GoodyFoody beef style s hubovomaslovými haluškami ochutenými mladou cibuľkou, papriková omáčka

goodfood - bez fotkygoodfood, 27. septembra 2011
GoodyFoody beef style s hubovomaslovými haluškami ochutenými mladou cibuľkou, papriková omáčka
Foto: goodfood

KOMERCNE RECEPTY AJ KOMERCNE FOTOGRAFIE NA NASOM PORTALI ZVEREJNUJEME AZ PO DOHODE S OBCHODNYM ODDELENIM. KONTAKTUJTE PROSIM PANI KROSLAKOVU Z OBCH.ODDELENIA VARECHY. REDAKCIA

4
porcie
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
400 g
4 ks
150 g




Postup

  1. 1

    Čerstvé alebo mrazené huby nakrájame, orestujeme na masle, ochutíme soľou, korením, podlejeme zeleninovým vývarom a dusíme do mäkka.

  2. 2

    Udusené huby rozmixujeme na hladkú pastu, pridáme hladkú múku, vajcia a mlieko - vypracujeme si cesto, z ktorého odvaríme halušky. Uvarené halušky premiešame s mladou jarnou cibuľkou, nakrájanou na drobno.

  3. 3

    Čerstvú papriku orestujeme na olivovom oleji, ochutíme soľou, korením, podlejeme vývarom a udusíme do mäkka. Udusenú papriku rozmixujeme dohladka, prepasírujeme cez sitko, zjemníme smotanou, maslom a ešte krátko povaríme, aby sa nám omáčka zredukovala. Na záver opečieme Goody-foody beef steaky.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia