GoodyFoody beef style s hubovomaslovými haluškami ochutenými mladou cibuľkou, papriková omáčka
Foto: goodfood
KOMERCNE RECEPTY AJ KOMERCNE FOTOGRAFIE NA NASOM PORTALI ZVEREJNUJEME AZ PO DOHODE S OBCHODNYM ODDELENIM. KONTAKTUJTE PROSIM PANI KROSLAKOVU Z OBCH.ODDELENIA VARECHY. REDAKCIA
porcie
tepelná úprava
Postup
-
1
Čerstvé alebo mrazené huby nakrájame, orestujeme na masle, ochutíme soľou, korením, podlejeme zeleninovým vývarom a dusíme do mäkka.
- 2
Udusené huby rozmixujeme na hladkú pastu, pridáme hladkú múku, vajcia a mlieko - vypracujeme si cesto, z ktorého odvaríme halušky. Uvarené halušky premiešame s mladou jarnou cibuľkou, nakrájanou na drobno.
- 3
Čerstvú papriku orestujeme na olivovom oleji, ochutíme soľou, korením, podlejeme vývarom a udusíme do mäkka. Udusenú papriku rozmixujeme dohladka, prepasírujeme cez sitko, zjemníme smotanou, maslom a ešte krátko povaríme, aby sa nám omáčka zredukovala. Na záver opečieme Goody-foody beef steaky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu