Foto: 2010
Na Vianoce by sa malo jest zo vsetkeho trosku a tak v case globalizacie a relativnej prosperity sme vyskusali, plus mame Zobraziť celý popisNa Vianoce by sa malo jest zo vsetkeho trosku a tak v case globalizacie a relativnej prosperity sme vyskusali, plus mame moznost experimentovat co sa stane ked zoberieme co name radi z chuti z rozlicnych casti sveta a spojime to do hromady .Takze pod kategoriou experimenty je tato sosovicova polievka , ktora ma spanielsku klobasu chorizo, nemecke susene maso , indicku sosovicu, talianske paradajky a arabske koreniny, udenu papriku a sumak a azijske bylinky koriander.
porcií
príprava
tepelná úprava
Suroviny
2 hrnceky |
|
2 menšia |
|
1 |
|
3 |
|
4 struciky |
|
1 |
|
1 veľká farebná mäsitá |
|
400 ml konz. |
|
1lyzica (pimenton) |
|
1lyzicka |
|
3 |
|
2 |
|
500 g |
|
2 lyzice - dobry |
|
Postup
-
1
Indicku sosovicu sme umyli namocili vecer.Na panvici sme osmahli na drobno nakrajanu cibulu a cesnak a vmiesali udenu papriku a sumak, a oprazili, pridali na kolecka nakrajane chorizo.
- 2
Do velkeho krnca sme preliali sosovicu a poduseny zaklad s cibulou a cesnakom a chorizom a sunku. Pridali paradajky v konzerve a dalsiu vodu podla potreby, a dali varit. Ocistili sme si zemialy nakrajali na kocky tak isto cervenu papriku,mrkvu a cukinu. Zeleninu sme pridavali postupne aby nam ostala v celku , takze cukina len par minut posledna. Ochutili podla potreby.
- 3
Servirovali sme s dobrou kyslou smotanou , a ozdobene bazalkou a cerstvo nakrajanym koriandrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@2010 nemohol by si dať zážitok alebo diskusiu, čo je to sumac?
diskuse.gastronews.cz/kuchyne/korenie...