Fazuľkový prívarok s fašírkou

oco - fotkaoco, 7. augusta 2010
Fazuľkový prívarok s fašírkou
Foto: oco
4-5
porcie
20 minút
príprava
20/40 minút
na 160 °C

Suroviny

500 g
4 ks
250  ml
fašírka:mleté bravčové a hovädzie mäso
2 ks
1 ks
4 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Do mletého mäsa pridáme nadrobno pokrájané rožky ktoré sme navlhčili vodou,aby boli vlhké.Pridáme nahrubo postrúhanú cibuľu prelisovaný cesnak,soľ,koreniny vajca dobre spracujeme a vyformujeme 4 bochníky,obalíme v strúhanke, dáme do zapekacej misy trochu podlejeme vodou a dáme upiecť do vyhratej rúry.Počas pečenia podľa potreby podlejeme,výpekom polievame fašírku zhora.

  2. 2

    Zelenú fazuľku očistíme pokrájame a dáme do osolenej vriacej vody variť,pridáme očistené pokrájané zemiaky.Keď sú fazuľka a zemiaky mäkke,pridáme smotánku v ktorej sme rozmiešali hladkú múku,necháme prejsť varom.Hustotu prívarku si upravíme podľa potreby mliekom.Pridáme pokrájaný kôpor a dochutíme octom a cukrom.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia