Domáce maslo fotorecept

janaalizibolenova - bez fotkyjanaalizibolenova, 15. júla 2011

Toto domáce maslo vzniklo ako "vedľajší" produkt pri výrobe tvarohu. Chuťovo a výzorovo je iné, ako maslo z obchodu, ale na chuti mu to Zobraziť celý popisToto domáce maslo vzniklo ako "vedľajší" produkt pri výrobe tvarohu. Chuťovo a výzorovo je iné, ako maslo z obchodu, ale na chuti mu to nič neuberá, bez problémov sa dá zmrazovať a rozmrazovať.

Suroviny

2-3 l




Postup

  1. 1

    Čerstvé mlieko si dáme do hrnca a necháme pri izbovej teplote skysnúť. Počas kysnutia priebežne odoberáme zvrchu smotanu. Čím kvalitnejšie máme mliečko, tým viacej smotany nazbierame.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia