Nedávno som dostala tento recept od kamarátky a poviem Vám je naozaj výborná...
porcia
príprava
Postup
-
1
Tri celé vajcia s práškovým a vanilkovým cukrom vyšľaháme robotom. Ale pozor šľahá sa to dlho, kým nieje celá hmota taká lesklá. Približne 20 minút. Potom primiešame vyšľahanú 33% šľahačku. Na dno misky poukladáme tortové oplátky zalejeme vanilkovou zmesou a opäť uložíme oplátky a dáme zmraziť. Tým že sa zmrzlina šľahala tak dlho netreba ju potom už ďalej miešať počas mrazenia.
- 2
Tip : Výborná je ak si do nej primiešate troška škorice, alebo na kúsky nasekanú čokoládu, poprípade roztopenú bielu, alebo tmavú čokoládu, alebo pár kompótových mandaríniek, ktoré si jemne cez vidličku popretláčate a totrové oplátky môžete aj vynechať. Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu