Dobré kurča fotorecept
Foto: patroveckypitrs
Je to robené v pomalom hrnci a je moc dobré.
porcie
príprava
na 95-10 °C
Postup
-
1
Do hrnca som dal prvé maslo.
-
2
Papriky som krájal na 1,5 cm kúsky, cibuľu na pol mesiace a cesnak na plátky.
-
3
Na maslo som dal všetku cibuľu a polovicu papriky.
-
4
Na to som uložil osolené kuracie štvrte, ktoré som okorenil.
-
5
Zvyšnú papriku som podával okolo kuraťa a plátky cesnaku po vrchu. Trochu osolil po vrchu a vlial som tam pripravenú vodu.
-
6
Hrniec zavrel a nastavil na Sloow Cook a tam na Low. Hneď mi naskočilo 8 hodín no to som stiahol na 5 hodín. To je teplota 95 °C - 100 °C.
-
7
O nič som sa viac nestaral. Prišiel som po piatich hodinách, už to prepínalo na ohrev, to je udržovanie teplého jedla na 8 hodín, ak to nevypnem. Voňalo to po celom byte.
-
8
Naložil som na taniere a mohli sme obedovať. Želám aj vám dobrú chuť.
Ďakujem za komentár. Páči sa mi to robenie v tom hrnci je to bez oleja a hlavne diétnejšie.