Delená strava

2010 - bez fotky2010, 25. marca 2011
Delená strava
Foto: 2010

Aj jednoduche jedlo moze byt velmi dobre a zdrave. Ziadne marinovanie , ziadne grilovacie zmesky , len kvalitne suroviny....

1
porcia
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g biftek
100 g mladá
100 g
1lyzica kvalitny




Postup

  1. 1

    Bifltek ja som mal tzv . "Porter House" vyberieme z ladnicky aspon hodinu pred pripravou aby mal izbovu teplotu. A postupujeme tak isto ako bolo pridane na T bone steak. http://varecha.pravda.sk/recepty/popularny-steak-t-bone/9530-recept.html

  2. 2

    Zeleninu ocistime , nakrajame na mensie kusky a dame do paraku ....

  3. 3

    Odlezane maso nakrajame velmi ostrym nozom pod uhlom na platky pridame naparenu zeleninu , polejeme stavou a este si ochutime podla chute.

Diskusia k receptu

2010
Viem ze vy tam v Indii take nelubite....
lucylee
tak, tak v jednoduchosti je krása, mne sa páči, že tu dávaš zaujímavé a nie príliš kalorické recepty, len mám dojem, že o takéto zdravé recepty tu na vareche moc záujem nie je....
danculka
Túto kombináciu mám rada a naozaj ku tomu nie je treba nič iné,dík...
2010
lucylee, naschval som to sem dal , dokazat smutnu realitu , lebo je to ako Kocurkovo , na jednej strane sa tu vela ludi dusuje a zdravej vyzive a zivotnom style a hned napadnu nezdravost cerveno masa ale ze sa vedome otravuju cukrom to sa nerata a pritom najmenej polka vsetkych chorob ktore su sposobene tucnotou a obezitou by bola eliminovane ako carovnym prutikom ...
PS: Dve take velke porcie su menej kalorii ako jeden malicky kusok torticky. Ale pozri skoro vsetky komentare su o zakuskoch .
eraserhead
dobre si to spravil Hombre.... osobne by som k tomu nepodával žiadne knedle, kapusty, ryže.........
lucylee
tak, tak, inak keby mnohí objavili užitočnosť zeleru ako prílohy napríklad, namiesto zemiakov, ryže a pod., by sa čudovali. Je to úžasná a tvárna zelenina a dajú sa s ňou také veci robiť, že človeku prílohu ani netreba. Tak isto mrkva alebo brokolica sú veľmi tvárne a dá sa s nimi čarovať. A inak sú aj zdravšie dezerty s kokosovým mlieko, orieškami a pod. podobný som sem dala, ale potešili sa mu len skalní..ale ja to zase beriem tak, že každého zaujme a chutí mu niečo iné, zdar zeleninke a kvalitným surovinám!
egreska
veru ,aj ja si priznám ,mali by sme takéto papat viac :-)) cez zimu sa mi to nejako nedarí, ale cez leto mi ťažke jedla ani nejdú na chuť...takže huráááá tešíme sa na leto :-))
frezia68
Pridávam sa k tunajšej väčšine,ja takto varím často.Miesto prílohy len parená,pečená a dusená rôzna zelenina a zväčša ľahké mäso.....najmä na jar aktuálne :-))) dobrý recept.
alexdidi
Výbornééé....@2010 , možno by bol aj väčší záujem o takéto jedlá, keby napr.1kg sviečkovice nestál pre niekoho toľko ako 1/3 jeho dôchodku, ale sú to aj zvyky, pretože ešte za socíku, keď bola cenovo dostupná, tak sa veľmi nekupovala a to isté platí aj o zelenine....
jody
A delená strava pre mňa znamená, že si nadelím, koľko zvládzem. :-) Super receptík, tu by som sa ťažko s niekým delila. :-)
pipina222
oddnes delim a nieco podobne som mala na obed :) akurat s bravcovym masom. idem kutrat dalej, ci su tu nejake dobre recepty.
jarunka
Velmi dobre, zdrave jedlo. Takto by sme sa mali stravovat stale, ale ked je na vareche tolko dobrych receptov.



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia