Dyňová marmeláda

majka231 - fotkamajka231, 27. septembra 2012

Suroviny

1 kg
50-70 dkg
1 KL
20 ml
1 ks




Postup

  1. 1

    Dyňu očistíme a nastrúhame,pridáme kyselinu citrónovú,3ťavu z citrónu,gustin a varíme s cukrom,nakoniec pridáme ananásovú esenciu asi 20 ml dobre premiešame a plníme do pohárov horúce a zavíčkujeme.

Diskusia k receptu

motamita3
recept vyborny len nie som si istá čomu vravíte dyňa.U nás je dyna červený melon a tomu čo sadíme doma zas tekvica ktorá sa varí na prívarok s kôprom tak nerada by som niečo pokazila dakujem
medulienka122
určite to bude tekvica, možno je to tá, čo ju používajú na pečenie, preto ju aj volajú"pečiarka", ona je taká mäsitá...
lacquer
Gustin haas? Ved to ani google nevie, stacilo napisat skrob, ked uz
evanaaa
Ano, škrob, ale pod názvom Gustin ho iste poznajú viaceré gazdinky, majú ho všade. Druhý je Solamyl ( jeden kukuričný, druhý zemiakový).A dobrá by bola možno tekvica Hokaidó, alebo iná podobná, oranžová.
haston
oranžová dyňa - nie je to cukrový melón?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia