Dusená tekvica s jablkami

bobo1 - fotkabobo1, 30. mája 2012

Jablká pridávam do mnohých jedál a vždy sa mi osvedčili totiž jablko zjemňuje chuť a tak skúšam.

4
porcie
15 minút
príprava
20-30 minút
tepelná úprava

Suroviny

750 g
40 g
1 ks
2 ks
4 ks
10 g




Postup

  1. 1

    Očistenú postrúhanú tekvicu dáme na drobno pokrájanú cibuľu spenenú na masti.Pridáme umyté očistené postrúhané jablká ,pokrájané rajčiaky,osolíme,osladíme,podlejeme trochou vriacej vody a udusíme.

  2. 2

    Dávame pozor aby sa nám to nerozvarilo.

  3. 3

    Podávame ako hlavné jedlo alebo prívarok s fašírkami,údenými rebrami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia