Foto: lelinka
Postup
-
1
cukor vymiešame so žltkami,pridame muku s praškom do pečiva a sneh z bielkov.cesto rozdelime na 2 časti.do jednej dame kakao a do druhej potravinarsku farbu.dame upiecť.
- 2
uvarime si puding podía návodu,pridame žltka.čokoladu rozpustime vo vodnom kupeli a primiešame ku pudingu.pridame kryštálový aj vanilkový cukor.necháme vychladnuť.vyšlahame šlahačku spolu so stužovačom a pridame ku pudingu.krem je hotovy.
- 3
korpusy rozkrojime.čokoladovy potrieme džemom,dame banany a kiwi a potrieme kremom.na farebny dame liker a krem.a znovu čokoladovy,džem.ovocie,krem...........
- 4
ked je torta poskladana celu ju potrieme kremom a vyhladime do hladka a leskla.ozdobime ovocim,nastruhanou bielou čokoladou a listkami z bielej čokolady.ovocie potrieme želatinou.ostane krasne leskle aj do dalšieho dna.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu