Čili marináda na 1 kg mäsa

redakcia - fotkaredakcia, 20. augusta 2009

Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom. Pivo je totiž pre kuchárov skvelý doplnok, pretože prispieva k Zobraziť celý popisVo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom. Pivo je totiž pre kuchárov skvelý doplnok, pretože prispieva k rozdrobeniu tukových tkanív a pridáva rybiemu mäsu lahodnejšiu chuť...

10 minút
príprava

Suroviny

1 PL
1 PL
1 ČL
3 PL
1 ČL
3 strúčiky
0,5 l




Postup

  1. 1

    Prísady dáme do sklenenej misy. Prilievame pivo, až kým nezískame červenú kašovitú masu.

  2. 2

    Pridáme mäso, ktoré chceme marinovať.

  3. 3

    Dôkladne ho obalíme a necháme marinovať určený čas.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia