na žiadosť jednej varecháčky pridávam recept na bezvaječný koláč
190 minút
na 20-25 °C
na 20-25 °C
Postup
-
1
Šálka 200 ml Banány rozmixujeme ,zmiešame s cukrom kyslou smotanou z mliekom, pridáme olej, kakao,nescafe a nakoniec primiešame krupicu zmiešanú zo sódou bicarbonou
- 2
Cesto vylejeme na vymastený a strúhankou vysypaný plech 30x20 Pečieme pri teplote 190°C 20-25 minút.Polejeme polevou podľa chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
dalo ale pol klasickej múky a pol celozrnnej z čistej celozrnnej by to bolo
moc hutné cesto,ak ho budem robiť tak vyskúšam z celozrrnej potom
podám info.
ostatných @zdezda som rada že sa ti páči