Čiernohorské kapustovo– šampiňónové stehienka

Martina Mešková
šéfkuchárka Stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 13. mája 2012
Čiernohorské kapustovo– šampiňónové stehienka
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
60 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
1 ks, menšia
400 g
300 g
100 g
100 ml
Zemiakové cestíčko:
600 g
2 ks
300 g




Postup

  1. 1

    1. Kuracie stehná vykostíme. Na cibuľovom základe chvíľu podusíme kyslú kapustu, pridáme opražené šampiňóny a opraženú slaninku.

  2. 2

    Dochutíme a zmesou naplníme stehná. Obalíme ich v zemiakovom cestíčku a vypražíme.

  3. 3

    Cestíčko: Zemiaky postrúhame ako na placky, pridáme múku, zamiešame a dochutíme.

Diskusia k receptu

mlska
Joooój fajnotka, najbližšie uvarím, aj keď by som si hneď dala. Ďakujem za receptík.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia