Chrumkavé kuracie stehná.

valachova - bez fotkyvalachova, 23. októbra 2009

Recept pochádza z mojej hlavy. V jeden deň som čakala deti a mala som len tieto suroviny. Výsledný efekt bol chuťovo zaujímavý a tak Zobraziť celý popisRecept pochádza z mojej hlavy. V jeden deň som čakala deti a mala som len tieto suroviny. Výsledný efekt bol chuťovo zaujímavý a tak trochu netradičný. Časovo nenáročný na prípravu a čas. Určite ho zopakujem ale ako sa poznám niečo na ňom zmením.

4
porcie
30 minút
príprava
60 minút
na 200 °C

Suroviny

4 kusy
12 plátkov
1 kilogram
4-5 kusov




Postup

  1. 1

    Kuracie stehná vykostíme, jemne posolíme a odložíme nabok. Cibuľu nakrájame na plátky, očistené surové zemiaky na štvrtiny.

  2. 2

    Do pekáčika poukladáme slaninu /jednu tretinu/. cibuľu, zemiaky, jemne posolíme, okoreníme, dáme ďalšiu porciu slaninky a poukladáme kuracie stehná. Celé to zakryjeme zvyšnou slaninou a dáme do rúry.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia