Cuketová praženica

martinis - fotkamartinis, 30. decembra 2012
Cuketová praženica
Foto: martinis

Praženica s tenkými kolieskami cukety a cibuľkou.

1
porcia
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 PL
1 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Umytú cuketu pokrájame na tenké kolieska, očistenú cibuľu na malé kocky.

  2. 2

    V hlbšej panvici rozhorejeme olej, pridáme cibuľku, ktorú chvíľu osmážame, potom môžme pridať kolieska cukety, ktoré osolíme a okoreníme. Dusíme do mäkka.

  3. 3

    Pridáme vajíčka rozmiešané so soľou a miešame až do zhustnutia. Môže sa sadať za stôl :o)

Diskusia k receptu

miamia
no, uz ked som videla foto...vedela som, ze je to od teba...super, moze to byt dobrota :)
martinis
@miamia : spoznala si môj charakteristický tanier ? :)) ďakujem, aj za pochvalu pravopisu ;)
frezia68
Ty si pekný výmyselník :-)))práve mám cuketu a vyskúšam.
remcula
Líbí se mi ten recept. Tu cuketu bych ale nakrájela aspoň na čtvrtky. Trochu lépe by se to spojilo s tím vajíčkem a taky by to lépe vypadalo:-)
strucik
Uf, s takými veľkými kusmi cukety si to predstaviť neviem, musel by som to mať nakrájané na kocky, aby som to vôbec ochutnal. Ja mám aj francúzske zemiaky rád natenko.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia