Bravčové azu

oco - fotkaoco, 9. januára 2011

Suroviny

500 g
1 ks
2 ks
2 ks
1 ks
2 PL




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na rezance a ľahko osmažíme na oleji,pridáme cibuľu nakrájanú na mesiačiky a rozobratú,dusíme kým cibuľa nezmäkne.Pridáme paradajkový pretlak,bobkový list,mleté čierne korenie a uhorky nakrájané na drobno,alebo postrúhané na najväčších slzách strúhadla.Podlejeme teplou vodou alebo vývarom a dusíme do mäkka.

  2. 2

    Pripravíme si zemiakové julienne.Na panvici ich smažíme ,keď sú na polovicu osmažené pridáme ich k mäsu,pridáme prelisovaný cesnak a dovaríme.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia