Prenesie Vás do Stredomoria.
2-4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2 ks strúčik nakrájané na plátky |
|
80 ml |
|
2 ks , pokrájané na tenké plátky |
|
4 ks |
|
2 ks čerstvé červené , nakrájané na plátky |
|
1 PL hladkolistý , nasekaný |
|
|
|
|
|
400 g alebo feta |
|
Postup
-
1
V panvici na 2 lyžiciach oleja opekajte 30 sekúnd cesnak. Pridajte cuketu (opekajte ju len krátko a bez podlievania, aby zostala chrumkavá), osoľte a miešajte asi 3 minúty.
- 2
Pita chleby potrite olejom a rozpečte ich na grilovacej panvici z oboch strán. Dajte naň syr, cuketu s cesnakom, posypte chilli, petržlenom, osoľte a okoreňte.
- 3
Každú porciu pokvapkajte lyžicou olivového oleja a dajte zapiecť pod gril.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu