Banán v čokoláde - ale zdravý

zdravienatanieri - fotkazdravienatanieri, 19. júna 2013

Môžete ho pripraviť ako skvelé výživné raňajky, ako šup šup dezert za 10 minút pre návštevu, alebo len tak, keď Vás chytí mlsna. Tak Zobraziť celý popisMôžete ho pripraviť ako skvelé výživné raňajky, ako šup šup dezert za 10 minút pre návštevu, alebo len tak, keď Vás chytí mlsna. Tak pozrite sa, aké je to jednoduché rýchle a chutné.

1
porcia
7 minút
príprava
3 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
2 PL
1 PL
1 PL
2 PL
3 PL




Postup

  1. 1

    Banán vcelku namočíme do sirupu Agáve a celý ho ním obtrieme, aby bol lepkavý. Suché zmesi si zmiešame.

  2. 2

    Banán lepkavý od Agáve poriadne nahrubo vyváľame v suchej kakaovej zmesi a dáme na rozpálenú panvicu s olivovým olejom. Pečieme asi 3 minúty dochrumkava. To je celé.

  3. 3

    Neskutočná mňamka, až neuveriteľné, že je to tak jednoduché a tak chutné a navyše doobedu aj bez výčitiek :-)

Diskusia k receptu

danulatenko
vyzera uuuuuzasne... mohla by som nahradit sirup agave napr. medom... moja spajza nedisponuje takouto ingredienciou... ;)
jankavaskova
Akurat som sa chcela opytat na to agave, med mam :-), tak skusime aj my, banany v cokolade mame radi.
evanaaa
Agáve sirup mám.....nepripáli sa to ( kakao) na tú suchú panvicu?
zdravienatanieri
Tie 3PL olivového oleja dáme do rozpálenej panvice a tak to pečieme, pardon, v ingredienciach olej mam ale v postupe som ho uz nespomenula. Vdaka za upozornenie



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia