Foto: violeta
tento recept mám od tety a pečieme ju už roky
45 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Vyšľahať žĺtka s cukrom do peny, pridať vanilku a olej. Postupne pridávať múku, zmiešanú s kypriacim práškom do pečiva a mlieko. Nakoniec jemne vmiešať sneh z bielkov, ktorý sme vyšľahali so štipkou soli. Môžeme pridať sušené hrozienka. Ak chceme aj kakaovú časť, tak pridať 1PL kakaa. Do bublaniny ovocie.
- 2
Piecť na 175*C - 45 minút vo vymastenej forme alebo papierom vystlanom plechu. Funkcia: ohrev zhora+zdola, bez ventilátora!!!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu