Ovocná mušľa

Daniel Balát
šéfcukrár spoločnosti Delikatesa v Trenčíne, 5. októbra 2011
Ovocná mušľa
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

 podľa sezóny a možností
 na vymastenie formičiek




Postup

  1. 1

    Čokoládou na varenie pooblievame vnútro maslom vymastenej formičky a po stuhnutí ju vyklopíme.

  2. 2

    Dovnútra naukladáme rôzne ovocie a štetcom potrieme želatínou, aby nám ovocie čo najdlhšie zostalo svieže.

  3. 3

    Takto si pripravíme toľko mušieľ, koľko formičiek máme k dispozícii.

Diskusia k receptu

tinca
úžasné, len pozháňať formičky, teda také veľké
astheart
Myslím, že se dají použít i skleněné mističky. Co na to pan šéfkuchař? :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia