Foto: 2010
Vsetci tu ospevuju kustovnicu ( goji ) aka ja super zdrava tak sme ju pridali k jablkam , ale vyzerala taka sucha tak sme ju Zobraziť celý popisVsetci tu ospevuju kustovnicu ( goji ) aka ja super zdrava tak sme ju pridali k jablkam , ale vyzerala taka sucha tak sme ju "utopili "v portskom vine cez noc a bola ...super.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Jablka sme osupali a vyrezali stred .Nakrajali na cca . 1cm platky."Stedro" pocukrovali a dali vyprazat na cast roztopeneho masla do zlatista pokial sa cukor nezmenil na karamel. Do druhej panvice sme medzi tym dali roztopit druhu cast masla a dali oprazit struhanku s mandlovymi lupienkami ( mozu byt aj struhane) a nastruhanou korou z citrona.
- 2
Vecer sme susenu kustovnicu ( goji) zaliali dobrym portskym vinom, dali do ladnicky .
- 3
Servirovali sme tak, ze jablka sme posypali mandlami so struhankou a stred jablk sme naplnili napitou kustovnicou ...plus s dobrou vanilkovou zmrzlinou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/diskusie/kustovnica-cinska-goji/435-for...