Minipizze z lístkového cesta

58vlasta - bez fotky58vlasta, 16. januára 2010

K návštevám jednoduché a rýchle teplé pohostenie...

15 minút
príprava
20 minút
na 230 °C

Suroviny

1 balenie
200 g




Postup

  1. 1

    Lístkové cesto rozvaľkáme na hrúbku asi pol cm a povykrajujeme kolieska o priemere 8 cm.Poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie. Každé potrieme kečupom, poukladáme plátky paradajky, syra, kukuricu a olivy. Pečieme pri teplote 230°C asi 20 minút.

  2. 2

    Samozrejme si môžeme dať na vrch suroviny aj podľa vlastnej chuti...

Diskusia k receptu

sovka62
Veď Vlasta píše, že každý podľa svojej chuti, tak si tam daj, čo vám chutí.
piteli
...a toto musím vyskúšať! Nahádžem na to všetko, čo mi chutí a pridám ešte nejaké koreniny...
katkos
Vyborny napad, tiez vyskusam, navrch by sa hodilo oregano stipku, aj trosku popuceneho cesnaku




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia