Minestrone di Stagione

2010 - bez fotky2010, 17. septembra 2011
Minestrone di Stagione
Foto: 2010

1- Minestrone alla Genove 2-Minestrone alla Milanese 3-Minestrone alla Napoletana 4-Minestrone alla Russa 5-Puglia Minestrone 6-Minestrone alla Tuscana 7-Minestrone di Farro e Fagioli 8-Minestrone D Inverno 9-Minestrone di Versa e Riso ale Zobraziť celý popis1- Minestrone alla Genove 2-Minestrone alla Milanese 3-Minestrone alla Napoletana 4-Minestrone alla Russa 5-Puglia Minestrone 6-Minestrone alla Tuscana 7-Minestrone di Farro e Fagioli 8-Minestrone D Inverno 9-Minestrone di Versa e Riso ale pridavam tuto Minestrone di Stagione ....co kuchyna dala.....co kuchyna dala.

Suroviny

1
1
2
100 g
2
1
3
2 lyzice
50 g
2 -3 struciky
1 lyzica




Postup

  1. 1

    Na troche oleja som dal oprazit na kocky nakrajanu Pancettu , pridal a oprazil zlahka cesnak o chvilu pridal nakrajane paradajky a lyzicu paradajkoveho pretlaku a trosku cukru. Nechal dusit cca 10 minut.

  2. 2

    Prilial viac vody (podla potreby) a zacal pridavat na etapy zeleninu podla dlzky varenia. Barilla radi nakrajat zeleninu, ktora sa „tazsie robi“ – hned je hotova, na vacsie kusky. Napriklad baklazan a cukina. Je to velmi tednoducha polievka, ktora na druhy den ostane ako omacka a je este lepsia, ale aby vam z toho neostal „maglajz“, treba davat pozor a „naplanovat“ postup pridavania a velkost surovin

  3. 3

    Nakoniec som pridal vmiesal posekanu petrzlenovu vnat a bazalku a ochutil sol korenie. Cestovinu som uvaril samostatne .., polievka bola na par dni.

Diskusia k receptu

2010
karfiol nahradeny brokolicou, fazulka zelenym hraskom, piniove oriesky namiesto parmezanu.:)


lusinkab
no tak toto sa mi velmi paci :-) vidis ja si to pekne ulozim a ked bude zase skarede pocasie vonku tak vyskusam :-)
lusinkab
Dakujem ale ja ai zostanem pri tej tvojej :-)))) s tymi piniovymi orieskami :-) ta sa mi neskutocne paci :-) ale aj ten link si ulozim,nikdy nevies moze sa zijst :-)
lusinkab
......a este neviem ci si chutnal Tenerumi je to vlastne polievka z cuketovych listov ktore vo vacsine castiach talianska vyhadzuju ale oni z nich robia polievku z cestovinami :-)



pusta
perfektná polievka, dnes mám na ňu chuť.
2010
@lusinkab je to zaujmave ako sa vo svete pouzivaju aj ine casti zeleniny napriklad v perzskej kuchyni je to mrkva aj s vnatou Havij polo ,alebo vo Filipinach zemiaky ako zakusok :) Halayang Ube , dnes som experimentoval :) @pusta , chystam sa do europy a to je taka odtucnovacia polievka :))




2010
Francuzska verzia s ich pestom - pistu .


2010
Trochu ina technologia dokoncenia polievky vola sa tadka alebo tempering ( indicky postup) ,tesne pred servirovanim sa ochuti polievka na oleji rychlo oprazenymi surovinami v nasom pripade to boli posekane paradajky, cesnak,petrzlenova vnat , cierne korenie a vmiesame do polievky.



2010
Arabska verzia , cicer, hrach, bob, baklazan a cierny citron :-)






SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia