Marinovaný losos

evitta - fotkaevitta, 7. mája 2013
35 minút
príprava

Suroviny

600 g
4
2 ks
3 ks
100 g
1 ks
100 ml




Postup

  1. 1

    Lososa rozdelíme na 4 časti. Osolíme, okoreníme , posypeme polovicou kôpru, pokvapkáme šťavou z citróna. Filety vložíme do misky a nechéme odležať 2 hodiny v chladničke.

  2. 2

    Papriky, zeler a pór očistíme, všetko nakrájame na dlhé úzke pásiky.

  3. 3

    V panvici na oleji orestujeme pariky, pridáme zeler a pór, podlejeme vínom, osolíme, okoreníme a podusíme.

  4. 4

    V druhej panvici opečieme naa oleji filety marinovaného lososa (ť-7 minút z každej strany).

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia