Maďarský guláš

redakcia - fotkaredakcia, 23. júla 2009
Maďarský guláš

Suroviny





Postup

  1. 1

    Na oleji opražíme cibuľu dotmava. Mäso nakrájame na kocky. Pridáme k cibuli a prikryté necháme dusiť vo vlastnej šťave.

  2. 2

    Po chvíli pri dáme mletú červenú papriku, soľ, korenie a feferónky podľa chuti. Ďalej dusíme, až kým mäso nezmäkne.

  3. 3

    Na rozpálenom oleji dozlatista opražíme hladkú múku. Odstavíme, pridáme vodu a rozšľaháme so studenou vodou a vlejeme do vriaceho guláša.

  4. 4

    Ďalej varíme, až kým na hladinu nevypláva mastná vrstva. Podľa potreby dochutíme soľou alebo korením

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia