končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zuzana S. (Zuxik) ID 111668 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Pecene zemiaky s cuketou a mrkvou[ recept č. 39142 zo dňa 12.4.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, mrkva, cuketa - mnozstvo a pomer podla hladu a chuti olivovy olej, petrzlenova vnat, cesnak, sol Na dresing: kysla smotana, pr. cukor, sol, cesnak, zavarane uhorky (2 ks), horcica plnotucna a dijonska POSTUP PRÍPRAVY Pre ne-masozravcov jeden chutny a rychly receptik: Zemiaky nakrajame na mesiaciky, ja ani nesupem, len dobre umyjem (supka je zdrava) Pokrajame aj mrkvu na mensie a cuketu na vecsie kusky (hrubsie koliecka a pod) Vsetko hodime na plech Pripravime si v mensej miske pokrajanu petrzlenovu vnat, prelisovany cesnak (podla chuti, ja som dala zo 3 struciky), osolime a zalejeme olivovym olejom. Tuto zmes vylejeme na zeleninu a premiesame rukami. Dame piect neprikryte do vyhriatej rury na 180-200 stupnov na cca 40 minut (aj viac ak to chcete mat zapecenejsie). Priprava dresingu je naozaj jednoducha: Do kyslej smotany primiesame 1 CL praskoveho cukru, 1/2 CL soli, 1CL plnotucnej a 1CL dijonskej horcice, par struckov prelisovaneho cesnaku a nastruhame 2 uhorky na jemno. Vsetko zmesame a je hotovo. Chuti lepsie ako tatarska a je ovela zdravsi dobru chut |
Ľudmila L. (Ľudka77) ID 40675 (21.8.2012, 15:07) |
dresing už je v chladničke - mňááám a papkanica v rúre - čo na tom že je vonku 33°C a ja mám pustenú rúru sliny mám až po kolená, tak sa teším |
ODPOVEDAŤ |
Andrea S. (andsen) ID 135151 (30.8.2011, 12:07) |
ODPOVEDAŤ |
Helena G. (popoluska340) ID 56630 (22.5.2011, 21:31) |
Baby tento receptik je uzasny chutny a rychly,a ta ten dresing jemnucky,a zdravsi ako tatarka.Toto, jedlo by som m ohla jedavat kazdy den,vyskusajte nebudete lutovat. |
ODPOVEDAŤ |
Denisa J. (Damia) ID 3904 (21.5.2011, 10:19) | |
super tip na zajtrajší obed ďakujeeeeeeeeeeeem | |
ODPOVEDAŤ |
Lucia B. (lucikaTN) ID 84069 (13.4.2011, 16:20) |
na vikend dokupim dijonsku horcicu a ide sa na to. Uz teraz sa mi zbiehaju slinky |
ODPOVEDAŤ |
Lucia B. (lucikaTN) ID 84069 (16.4.2011, 12:48) | |
je to jedna basen proste nieco uzasne moj mm zaryty odporca gebuzin (ako nazyva tatarsku omacku, majonezu, smotanu....) sa nevedel dojest a velmi si pochvaluje aj dresing (smotanu som nahradila bielym jogurtom) dakujeme za super receptik ktory sa bude u nas opakovat casto | |
ODPOVEDAŤ |
Helena G. (popoluska340) ID 56630 (12.4.2011, 21:28) |
dakujem za dobru inspiraciu,najblizsie vyskusam,zaujala ma ta zdravsia varianta tatarskej. |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana S. (Zuxik) ID 111668 (13.4.2011, 9:33) | ||
Ahoj, robila som ju aj na grilovacke a dokonca zaryty zastanca tatarskej povedal, ze mu chuti. | ||
ODPOVEDAŤ |
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (12.4.2011, 18:56) | |
ODPOVEDAŤ |