. .. .. .. .. .. .
. .

Vietnamská polievka PHO BO - RECEPT 31173

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

POLIEVKY

ID 149846 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Vietnamská polievka PHO BO


[ recept č. 31173 zo dňa  ]


Vietnamská polievka PHO BO


POTREBNÉ PRÍSADY

hovädzie mäsko (sviečková, môže byť aj zadné), hovädzie kosti na vývar (alebo si pripravíme vývar z bujónu), ryžové rezance, rybia omáčka, čerstvý zázvor, jarná cibuľka, čerstvé bylinky (koriander, mäta, bazalka), badyán 5ks, škorica, cesnak, chilli paprička, citrón, soľ.

POSTUP PRÍPRAVY

Z kostí pripravíme vývar nasledovne :

1.Kosti zalejeme 2litrami vody, posolíme a necháme variť cca hodinu, pritom sitkom vyberáme povlak
2.Pridáme ďalšie 2litre vody, badián, škoricu, nakrájaný zázvor(3cm), cesnak (3strúčiky) nakrájané a varíme dalšiu hodinu

Príprava ryžových rezancov :

1.Rezance namočíme do studenej vody na 10 minút
2.Rezance scedíme a zalejeme vriacou vodou, necháme odstáť asi 5minút, potom znova scedíme

Hovädzie mäsko nakrájame na jemnulinké plátky, pripravíme si 4malé misky do ktorých postupne dáme :
1. nastrihaný badián, mätu a bazalku
2. rozštvrtený citrón
3. nakrájaný zázvor v rybej omáčke
4. nakrájaný cesnak s nakrájanou chilli papričkou

1.Pripravíme si veľké misky na polievku, do každej dáme ryžové rezance a na plátky nakrájané hovädzie mäsko, zalejeme vriacim hovädzím vývarom (tým sa tenučké mäsko tepelne upraví(uvarí))
2.polievku dochutíme podľa vlastnej chuti zo 4malých misiek (zmesou byliniek+šťavou z citróna+zázvorom, rybou omáčkou(rybia omáčka zároveň aj dosolí-je slaná), nakrájanou jarnou cibuľkou a chilli papričkou)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1.ako prvé postavíme na sporák hovädzie kosti v osolenej vode, pričom odoberáme usadeniny sitkom 2.potom pridáme badián, škoricu, cesnak a zázvor
1.bylinky nastriháme nožnicami alebo nakrájame nožom
1.hovädzie mäsko nakrájame na tenučké plátky
1. ryžové rezance najprv namočíme na 10minút do studenej vody, potom ich scedíme a následne zalejeme vriacou vodou
1.už scedené a uvarené rezance dáme primerane do veľkých misiek, pridáme nakrájané mäsko a zalejeme hotovým vriacim vývarom
1.každý si dochutí ako má rád :) Dobrú chuť


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Tagliatelle s kuriatkami a kuracinou | Vietnamská polievka PHO BO | natierka z drozdia >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
katarina k. (syberia22) ID 33101 (2.12.2010, 18:53)
hm hm hm ale by som si dalaaaaaa, robievam takuto istu ale s kuracim maskom, len keby to nebolo tolko roboty okolo toho.... mnaaam
ODPOVEDAŤ
Eva A. (Eviana) ID 114156 (3.9.2010, 14:33)
Tak takéto ja môžem... hocikedy :-$ mnaaaammmm (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu