. .. .. .. .. .. .
. .

Vyprážaný tofu rezeň so zeleninovým bulgurom - RECEPT 29131

Ján H. (dixy) ID 150041
Oblasť: Revúca
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.5.2010
Naposledy: 30.3.2018 19:08
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 9
NÁVODY 0

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Vyprážaný tofu rezeň so zeleninovým bulgurom


[ recept č. 29131 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Vyprážaný tofu rezeň so zeleninovým bulgurom


POTREBNÉ PRÍSADY

1 ks. údené tofu, 1 ks. väčšej mrkvy, 50 g. špaldovej pšenice (najlepšie sú nelúpané zrná aj s otrubami), 50 g. ražné zrná, 30g. ovsené zrná, 30 g. pohanky,1 ks. údené tofu, 1 ks, mrkvy, jedno vajce, bazalka, oregáno, kari, rímsky kmín, biovegeta, soľ. 1 hrnček bulguru, 1 hrnček vriacej vody, 1 ks. biobujón, 1 ks malej cibule, malú mrkvu, malú pertružku, malú červenú papriku, 50g. hrášku, 50g. zelenej fazulky (zelenina može byť aj mrazená), vegeta, bazalka, zelenú petržlenovú vňať, kari, soľ.

POSTUP PRÍPRAVY

rezeň: Zrná pomelieme na hrubú múku, mlieť môžeme spoločne všetky zrná, potom v mixéri rozmixujeme tofu s mrkvou a vajcom,pridáme pomleté zrná a koreniny a rozmixujeme na homogénnu masu s ktorej naberáme lyžicou dávky aké sú veľkosťou vhodné pre nás a na rozpalenom oleji vyformujeme rezeň a vypražime s oboch strán do zlatova.
bulgur: Bulgur vysypeme do väčšej misy a zalejeme ho vriacou vodou v ktorej sme rozotreli bujón.
20 minút necháme odstáť aby napuchol a nabral vodu do seba , zatial pripravíme zeleninu
- na oleji opražíme na drobno nakrájanú cibulku, pridáme zeleninu a koreniny a krátko porestujeme aby nebola zelenina mäkká ale aby bola chrumkavá, zmiešame s bulgurom a so zelenou petržlenovou vňaťou a podávame s rezňom
príprava všetkých ingrediencií trvá asi 1 hodinu ale pokial chcete urýchliť a nemáte čas, tak zrná môžu byť už namleté a odložené v dobre uzatvorenej sklenici, tým si ušetríte minimálne 20 minút
<< ľanovo - bryndzová nátierka (zdravá výživa) | Vyprážaný tofu rezeň so zeleninovým bulgurom | Ragú z Hlívy ústricovej s údeným tofu >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu