. .. .. .. .. .. .
. .

Bravčové s hubami a tajnou prísadou - RECEPT 24633

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 139136 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)


Bravčové s hubami a tajnou prísadou


[ recept č. 24633 zo dňa  ]


Bravčové s hubami a tajnou prísadou


POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové mäso, cibuľa, šampióny alebo iné huby, soľ, rasca, čierne korenie, olej, škrobová múčka, petržlenová vňať, štiplavá paprika, tajná prísada (v texte :-))

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso (podľa mňa akékoľvek, ja som zasa mala doma krkovicu) nakrájame na rezne alebo na pásiky, cibuľu nadrobno. Na oleji speníme cibuľku, pridáme celú rascu, kto má ako rád, ja dávam polievkovú lyžicu kopcom a dusíme spolu s cibuľou, keď je opečená, posypeme mletým korením. Pridáme mäso, zprudka opečieme, posolíme, pridáme vňať, pálivú papriku, podlejeme horúcou vodou a dusíme.

Keď je mäso polomäkké, pridáme huby. Ja som mala zavárané šampióny, ale je to úplne jedno. Keď je všetko mäkké, v troche vody (ja mám rada veľa omáčky a nie príliš hustej, takže podľa toho si prispôsobte množstvá) rozpustíme škrob a primiešame korenie, trochu soli, štipku vňate a papriky a zahustíme. Tesne pred vypnutím šprcneme do jedla trochu nálevu z kyslých uhoriek. Len trošku, možno pol deci, tak aby to nebolo kyslé. Zvýrazní a podčiarkne všetky chute v jedle. Podávame s ryžou. Dobrú chuť.
<< Zeleninová cesnačka | Bravčové s hubami a tajnou prísadou | MOTýLIKY PODĽA ADRIKY ID34442 >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
kristína s. (nigina) ID 32120 (upravené 19.3.2010, 21:49)
Ahojky, Martinka :-) hneď by som si dala. Tento týždeň som robila z krkovičky, len som so šampiňonmi pridala aj pol leča. Tá uhorková šťava je zaujímavá.Skúsim niekedy. (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Irena W. (irmuska) ID 105511 (15.3.2010, 12:00)
vyzerá to lákavo (Y) (L) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (15.3.2010, 11:30)
huby milujeme a ten nálev z kyslých uhoriek vyzerá zaujímavo, určite túto tvoju fintu vyskúšam (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Želka G. (dzaja26) ID 80145 (14.3.2010, 20:54)
Mňam (clamp) (clamp) (clamp) podobne aj my robíme, huby ľúbime, fajnotka
je to (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) aj tú ryžu máš krásnu (hello) (hello) (hello) (hello) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (14.3.2010, 20:44)
Takto pripravené mäska máme radi, sú veľmi chutné (jidlo) aj keď, hríbiky len tak symbolicky ,-) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu